Stiansens kulinariske koffert
Bli med Anette og Bent Stiansen til Italia, Vietnam, Lyon, Thailand, Provence, Danmark. Vi presenterer tradisjonelle retter, med vår helt personlige vri fra de ulike reisemålene.
Bli med Anette og Bent Stiansen til Italia, Vietnam, Lyon, Thailand, Provence, Danmark. Vi presenterer tradisjonelle retter, med vår helt personlige vri fra de ulike reisemålene.
Å treffe venner over en velsmakende matbit er ett av tilværelsens beste krydder, synes jeg . Mange vil holde med meg.
En god saus eller dipp setter en ekstra spiss på måltidet. I denne boken finner du mange gode forslag til smaksrike sauser og dipper.
Dette er den nye håndboken for det ekte kinesiske kjøkkenet , med over hundre illustrerte oppskrifter, alle med enkle skritt for skritt forklaringer
Ja, vi elsker pizza! Kokene Trond Moi, Tore Gjesteland og Craig Whitson presenterer en rekke spennende pizzaer som er høye og flate, salte og søte, runde, og av og til : Ikke-helt-runde
For mennesket er høsten grødetid og sanketid. Med et nytt drag i lufta ute trekker vi inn i kjøkkenkvarmen og lager deilige retter av høstens råvarer.
Over 70 oppskrifter for enhver anledining. Steg-for-steg instruksjoner for klargjøring av fugl.
Over 70 delikate salatoppskrifter er samlet i denne fargerike boken
En banebrytende fremgangsmåte til rask matlaging. " Jeg skal vise dere hvordan dere kan sette et fullt måltid på bordet i løpet av 30 minutter. Ikke bare en rett men et helt utvalg av deilige retter.
Denne boken er Gøril Wikers to mest populære kokebøker slått sammen til en. Dette er kokeboken for alle som liker å ha folk rundt seg, og som vi ha inspirasjon og gode ideer til hva som skal serveres.
Oppskriftene i Fisk og skalldyr lar deg nyte havets frukter med alle sine smaker. La deg forføre av delikate sammensetninger med laks, blekksprut, torsk, kongereker og venusmuslinger med mer. 80 oppskrifter.
I denne boken finner du alle de karakteristiske indiske smakene - og boken er en fryd for øyet så vel som for ganen. Her er mer enn 100 oppskrifter med fargerike illustrasjoner, som viser deg hvordan du kan lage nydelig indisk mat.
Sushi er noe av det beste fra det japanske kjøkken - de små lekre bitene, som kunstferdig rulles, vikles, formes eller kombineres. Sushi finnes i utallige variasjoner, den ene mer velsmakende og fantasifull enn den andre.
Innvandrerbutikkenes hyller bugner av fristende grønnsaker, eksotisk krydder og godsaker på glass og i boks. Sissel Keyn Lodding tar oss med på en kulinarisk oppdagelsesferd som starter i butikken
Deilige oppskrifter på friske, spennende og sunne salater i alle tenkelige varianter! Her finner du salater med alle slags ingredienser: Suverene salater til lunsj, kveldsmat, nattmat og frokost med mye mer.
Autentiske oppskrifter fra verdens mest berømte kjøkkener. Barcelonas hverdags kjøkken er mat for familie, venner og fellesskap.
Forfatteren Trond Moi er kokk og får her hjelp av Knut Brys fotografier til å presentere lekre og fantasifulle retter. Boka inneholder i tillegg til oppskriftene, synspunkter på matens funksjon i menneskelivet og i samfunnet
En kokebok for alle som trives på kjøkkenet. Med tips til drikke !
Mat, kjærlighet og kjærlighet til mat....
Mexico har et av verdens beste kjøkken, og de tre samfunnslagene -bønder, prester og prinser - bidro til forandringene som hevet den meksikanske kjøkken tradisjon til sitt høydepunkt.