
Vinguiden
Vinguiden er en nyttig oppslagsbok for alle som vil utvide sitt kjennskap til vin og brennevin
Vinguiden er en nyttig oppslagsbok for alle som vil utvide sitt kjennskap til vin og brennevin
Norges beste vinkjøp 2004 gir en oversiktlig veiledning til det norske vinmarkedet. Håndbok
Guide med oppdaterte opplysninger om ca. 6000 viner og årganger fra så å si alle verdens vinproduserende land. Alt en trenger å vite for å gjøre et godt valg. Boka inneholder dessuten råd om valg av vin til mat.
Den nyekokeboka fra de fire medlemmene i kokkegruppa The Flying Culinary Circus vilblihøstensbegivenhet i det norske kokebokmarkedet. Historien om de fire matkameratene er allerede litt av et eventyr: En enkel cateringjobb i Central Park i New York for fi
Den nyekokeboka fra de fire medlemmene i kokkegruppa The Flying Culinary Circus vilblihøstensbegivenhet i det norske kokebokmarkedet. Historien om de fire matkameratene er allerede litt av et eventyr: En enkel cateringjobb i Central Park i New York for fi
Ikke alle diktere er gode kokker, men mange diktere er gode til å prise god mat. Utvalget i denne boken spenner fra drikkeviser til bordvers, fra te til brennevin og fra Nordland i nord til Afrika i sør.
Boka har oppskrifter på forretter, middagsretter av kjøtt, fisk og grønnsaker og desserter fra det asiatiske kjøkkenet. Har register. Omtale fra forlaget Ingefær, sitrongress, kokosmelk og tamarind .; smak og drøm deg bort! Asiatisk mat er enklere å
Denne kokeboken avliver potetens rykte som kjedelig mat en gang for alle.
Kokebok med ca 200 velprøvde oppskrifter. Grete Roedes gylne tips, samt forsag til ukemeny for den som vil ned noen kilo.
Suppeboken byr på gode, lettlageade og mettende supper. 50 herlige suppeoppskrifter på fisk, fugl, skalldyr, grønnsaker, oksekjøtt og lammekjøtt, vilt, sopp og ost.
Det handler om mat som er lett å lage og lett å spise - mat med sommerfølelse som gjør at du søker til Kjøkkentjenesten med glede og forventning.
50 Oppskrifter fra Frankrike med steg-for-steg fotografier. Det er enkelt å lage autentisk fransk mat med denne vakre kokeboken, gjennomillustrert med fargebilder
TAPAS er spanske fristelser som spiser lenge og uformelt. Tapas serveres varmt eller kaldt, som appetittvekker eller hovedrett.
Vakkert illustrert leksikon med en oversikt over fisk og skalldyr som inngår i bokens oppskrifter
Pernille Lønne Mørkhagen, aftenposten uttalte : "Hvem drømmer ikke om å splæsje, dusje og røre sammen noe lettvint - som til syvende og sist tar pusten fra gjestene "
Prøv matlaging i WOK - en ny og spennende smaksopplevelse. Woken er i ferd med å lage en herlig omveltning i norske kjøkken
66 venner i baren - en drikke bok
Skalldyr, skjell og fisk er sunt, lettvint, annerledes, luksuriøst og økologisk riktig - Blant oppskriftene i denne kokeboken finnes flere klassikere fra det litt finere skalldyrkjøkken.
Bli med Anette og Bent Stiansen til Italia, Vietnam, Lyon, Thailand, Provence, Danmark. Vi presenterer tradisjonelle retter, med vår helt personlige vri fra de ulike reisemålene.
Å treffe venner over en velsmakende matbit er ett av tilværelsens beste krydder, synes jeg . Mange vil holde med meg.